Karpetten

Karpetten, ook wel vloerkleden genoemd, zijn er in talloze vormen, soorten en maten en zijn daarom in ieder huis toepasbaar. Een karpet vormt een onderdeel van het interieur en is daarom onmisbaar in de collectie van van Eijk. Wij bieden u een ruim assortiment van verschillende exclusieve Merken , waaronder BIC carpets, Desso en M.I.D.

In steeds meer huishoudens wordt gekozen voor een harde vloer, karpet of tegels bijvoorbeeld. Een karpet is een ideale toevoeging aan een dergelijke vloer door zijn geluiddempende werking. Daarbij geeft een karpet warmte in uw interieur. Een karpet is geheel door u zelf samen te stellen en daardoor toepasbaar in ieder huishouden. U kiest de kleuren en wij maken het karpet. En mocht u er zelf niet uit komen dan geven wij u graag advies bij de keuze uit materiaal, kleur en afmeting.

Door een karpet te combineren met een van onze antislip ondertapijten zal het karpet niet verschuiven op uw vloer. Wij hebben antslip voor iedere ondervloer, van hout tot tapijt.

Kom onze collectie bekijken of maak een afspraak voor een advies bij u thuis, om vervolgens in de winkel uw keuze definitief te maken.