Nieuws

MOODBOARD

Er zijn vele wegen die  naar Rome leiden, zo ook naar de juiste keus van produkten, materialen en kleuren in uw interieur.  Door een inventarisatie te maken van uw levensstijl, voorkeur kleur, materiaal maken we een moodboard waar u zich volledig in kan vinden en kan verplaatsen.  Het moodboard brengt u direct in de sfeer en helpt  u om vol vertrouwen te beslissen.

CONFECTIE IN EIGEN ATELIER

Van Eijk Interieurstyling heeft een eigen atelier waar een coupeuse zich volledig uitleeft in het confectioneren  van gordijnen, vouwgordijnen, panelen, vitrages, sierkussens, spreien, tafelkleden etc. U kunt uw gordijn geheel naar eigen wensen laten customizen door ons atelier. Customizen kan door middel van confectie of door uw favoriete gordijnstoffen te combineren in een gordijn.

Nu komt het voor dat klanten bestaande stoffen hebben welke ze graag vermaakt zouden willen zien. Of ze hebben gordijnen gekocht en zien ze graag perfect geconfectioneerd. Nou, schroom niet te bellen en informeer naar de confectiekosten. Tenslotte kunnen we pas van een mooi gordijn spreken wanneer het ook mooi gemaakt is.

PLAIDS

Van Eijk Interieurstyling heeft een prachtige collectie Italiaanse wollen plaids van Cecchi&Cecchi. In het voorjaar en najaar wordt de collectie aangevuld. Prijzen plaids variëren van EUR 160,=(wol grof gebreid) tot EUR 450,= (100% kashmir). Maten 130x170cm;135x180cm.  Alle plaids voorradig. Ook de combinatie met een imitatie bontplaid welke in elke gewenste maat kan worden afgewerkt met Taft, is een sfeerplaatje waar we u graag helpen combineren. Resultaat: verbluffend.

De innovaties van Somfy Moodboards Jasno shutters
Somfy en van Eijk bieden u nu het gemak van Somy TaHoma
Moodboards gemaakt voor u
Vernieuwing in houtsoort shutters