Shutters

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzonder alternatief voor jaloezieën of gordijnen. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden u zonodig alle privacy. Klassiek, barok, modern, landelijk…shutters passen in ieder interieur. U kunt ze namelijk helemaal naar wens samenstellen met de verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitsproduct dat jaren mee gaat en gemakkelijk is in onderhoud.
Van Eijk is dealer van Jasno shutters, deze shutters zien er niet alleen degelijk uit, maar ze zijn het ook. Jasno shutters zitten boordevol technische kunststukjes waarvan de meeste verborgen blijven. De shutters van Jasno zijn leverbaar in twee houtsoorten, namelijk ECO-wood en Primewood, beide leverbaar in verschillende kleuren.

Ecowood shutters

Mooi, duurzaam én voordelig. JASNO Ecowood shutters zijn gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Ecowood is dus onze 'groene' shutter. Leverbaar voor rechte en schuine raamvormen.

Primewood shutters

Voor een exclusieve uitstraling van uw shutters kiest u voor Primewood, vervaardigd uit white teak. Dit is een stevige, maar lichte houtsoort met een subtiele nerfstructuur. Leverbaar voor rechte, schuine en speciale raamvormen. Zo kan een prime wood Jasno shutter toegepast worden in een rond of een driehoekig raam.

Jasno shutters Jasno shutters

Ontdekken hoe shutters in uw raam tot uiting komen? Dat kan... Via de Jasno Shutter app, verkrijgbaar via android® en de app store®, kunt u met uw smartphone zelf een shutter in uw raam schetsen. Meer info over deze app kunt u vinden op de Jasno site.